Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

au.\*:("YUKI E")

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 13 of 13

  • Page / 1
Export

Selection :

  • and

TOCOPHEROL CONTENTS OF NINE VEGETABLE FRYING OILS, AND THEIR CHANGES UNDER SIMULATED DEEP-FAT FRYING CONDITIONS.YUKI E; ISHIKAWA Y.1976; J. AMER. OIL CHEMISTS' SOC.; U.S.A.; DA. 1976; VOL. 53; NO 11; PP. 673-676; BIBL. 31 REF.Article

REACTION PRODUCTS FROM VARIOUS TOCOPHEROLS WITH TRIMETHYLAMINE OXIDE AND THEIR ANTIOXIDATIVE ACTIVITIES = PRODUITS DE REACTION DE DIFFERENTS TOCOPHEROLS AVEC L'OXYDE DE TRIMETHYLAMINE ET LEUR ACTIVITE ANTIOXYDANTEISHIKAWA Y; YUKI E.1975; AGRIC. BIOL. CHEM.; JAP.; DA. 1975; VOL. 39; NO 4; PP. 851-857; BIBL. 26 REF.Article

ELIMINATION DES ACIDES GRAS LIBRES DANS LES HUILES DE FRITURE PAR ADSORPTION SUR GEL D'HYDROXYDE D'ALUMINIUMYUKI E; HIROSE T.1974; YUKAGAKU; JAP.; DA. 1974; VOL. 23; NO 5; PP. 296-300; ABS. ANGL.; BIBL. 9 REF.Article

A REACTION PRODUCT FORM BUTYLATED HYDROXYANISOLE AND TRIMETHYL-AMINE OXIDEISHIKAWA Y; YUKI E.1974; AGRIC. BIOL. CHEM.; JAP.; DA. 1974; VOL. 38; NO 6; PP. 1227-1233; BIBL. 11 REF.Article

EFFET PREVENTIF DE L'HUILE DE SILICONE VIS-A-VIS DE LA DEGRADATION THERMIQUE DE DIFFERENTES HUILES DE FRITURE.YUKI E; MORIMOTO K.1982; YUKAGAKU.; ISSN 0513-398X; JPN; DA. 1982; VOL. 31; NO 11; PP. 915-920; ABS. ENG; BIBL. 13 REF.; 9 TABL.Article

ACTIVITE ANTIOXYDANTE DES AMINO-ACIDES ET DE LEURS ESTERS DANS LES CONDITIONS DE LA METHODE A L'OXYGENE ACTIFYUKI E; ISHIKAWA Y; YOSHIWA T et al.1974; YUKAGAKU; JAP.; DA. 1974; VOL. 23; NO 8; PP. 497-500; ABS. ANGL.; BIBL. 13 REF.Article

INFLUENCE DE LA LECITHINE DE SOJA SUR L'OXYDATION THERMIQUE DES TOCOPHEROLS DANS LE SAINDOUXYUKI E; MORIMOTO K; ISHIKAWA Y et al.1980; YUKAGAKU; JPN; DA. 1980; VOL. 29; NO 10; PP. 764-766; ABS. ENG; BIBL. 4 REF.Article

INFLUENCE DES TOCOPHEROLS SUR LA DEGRADATION THERMIQUE DU SAINDOUX CONTAMINE PAR DE L'HUILE DE POISSONFUJITANI T; KAJIKAWA H; YUKI E et al.1975; YUKAGAKU; JAP.; DA. 1975; VOL. 24; NO 12; PP. 856-859; ABS. ANGL.; BIBL. 6REF.Article

ACTIONS ANTI-OXYDANTES DES ACIDES AMINES ET DE LEURS ESTERS SOUS DIVERSES CONDITIONSYUKI E; ISHIKAWA Y; YOSHIWA T et al.1974; YUKAGAKU; JAP.; DA. 1974; VOL. 23; NO 11; PP. 714-718; ABS. ANGL.; BIBL. 16 REF.Article

SYNERGISM OF AMINES AND THEIR OXIDES WITH TOCOPHEROLS IN INHIBITING THE OXIDATION OF LARD.ISHIKAWA Y; YUKI E; KATO H et al.1977; YUKAGAKU; JAP.; DA. 1977; VOL. 26; NO 12; PP. 765-767; BIBL. 10 REF.Article

SYNERGISTIC EFFECT OF TRIMETHYLAMINE OXIDE ON THE INHIBITION OF THE AUTOOXIDATION OF METHYL LINOLEATE BY DELTA -TOCOPHEROL.ISHIKAWA Y; YUKI E; KATO H et al.1978; AGRIC. BIOL. CHEM.; JAP.; DA. 1978; VOL. 42; NO 4; PP. 703-709; BIBL. 30 REF.Article

Frying qualities of palm oil and palm olein under simulated deep-fat frying conditions = Qualité à la friture d'huile de palme et d'oléine dans des conditions simulées de friture en pleine huileYUKI, E; MORIMOTO, K.Yukagaku. 1984, Vol 33, Num 5, pp 265-269, issn 0513-398XArticle

ETUDE DE LA NORMALISATION D'ESSAIS DE STABILITE DES CORPS GRAS A L'AUTOOXYDATION. II. RESULTATS D'ESSAIS EN COLLABORATION SUR LE SAINDOUXKAJIMOTO G; NAKAYAMA T; HORIKAWA K et al.1978; YUKAGAKU; JAP.; DA. 1978; VOL. 27; NO 1; PP. 38-43; ABS. ANGL.; BIBL. 1 REF.Article

  • Page / 1